Wat jij niet ziet – Sarah Pinborough

Wat jij niet ziet van Sarah Pinborough is een meeslepende psychologische thriller met verrassende plots. Het einde van dit ebook is zo bijzonder dat het op social media een eigen hashtag kreeg!

Louise, een alleenstaande moeder met een peuter, ontmoet tijdens een avondje uit in een bar een leuke man en ze valt voor hem. Als ze na het weekeinde wordt voorgesteld aan haar nieuwe baas David, blijkt dat de man uit de bar te zijn. Hij blijkt getrouwd te zijn, maar na enige tijd krijgen Louise en David toch een verhouding. Toevalligerwijs ontmoet Louise ook Adele, de vrouw van David, en er ontstaat een vriendschap tussen beide vrouwen.

In deze driehoeksverhouding komt Louise erachter dat er iets mis lijkt in het huwelijk van David en Adele. Ze lijken te liegen over elkaar, zij slikt veel pillen, hij drinkt teveel. Als Louise een boekje krijgt van Adele, gaat de alleenstaande moeder op zoek in het verleden en ontdekt ze zaken waar ze eigenlijk niet achter zou moeten komen..

Het ebook Wat jij niet ziet van Sarah Pinborough is een spannende psychologische thriller die je in één keer wil uit lezen. De plots zijn zeer verrassend en hebben bij lezers diverse reacties opgeleverd.

Meer informatie over Wat jij niet ziet van Sarah Pinborough > > >

Over Sarah Pinborough

Sarah Pinborough is een populaire schrijfster uit Engeland die boeken in diverse genres heeft geschreven, waaronder fantasy, young adult en thriller. Ze heeft meer dan twintig verschillende boeken geschreven, waaronder het ebook 13 minuten, dat in 2017 op de Nederlandse markt kwam.

  • EbookPlaza Rating
4.1

Samenvatting

Ebook Wat jij niet ziet van Sarah Pinborough is een spannende en meeslepende psychologische thriller die je in één keer wil uit lezen. De plots in dit spannende digitale boek zijn verrassend en leveren op social media verschillende reacties op.

Auteur