Zomerhuis – Linda van Rijn

Zomerhuis is een spannend ebook van Linda van Rijn. Een vrouwenthriller die vlot geschreven is en makkelijk leest.

Eva gaat met haar vriend en baby op vakantie naar het vakantiehuis van haar ouders in Drenthe en ontmoeten daar ook vrienden van vroeger. Ze halen herinneringen op, waarbij ook de onopgeloste verdwijning van Saskia aan bod komt, een meisje dat in hun jeugd spoorloos van het vakantiepark verdween.

Hun vakantie voelt heerlijk voor Eva en haar man, todat ze wakker wordt en haar ergste nachtmerrie waarheid is geworden: de baby is ontvoerd. De politie en Eva gaan op onderzoek uit en dit leidt naar een zedendelict van vijftien jaar geleden…

Ebook Zomerhuis is een herkenbare, spannende, toegankelijk geschreven thriller van Linda van Rijn. Het is een digitaal boek dat perfect is om mee te nemen op vakantie of een weekendje weg, het leest makkelijk weg en is geschreven in een typische beeldende Linda van Rijn – stijl zonder poespas. De plot van Zomerhuis is goed, maar wel enigszins voorspelbaar.

Meer informatie over Zomerhuis van Linda van Rijn > > >

Over Linda van Rijn

Linda van Rijn werd in 1974 in Harmelen geboren en ging na haar studie Literatuurwetenschappen als reisleidster aan de slag. Ze bleef echter wel geinteresseerd in literatuur en schreef ook verhalen, maar dat gebeurde niet met het doel om schrijfster te worden. Deze ambitie veranderd echter na het lezen van Cruise van Suzanne Vermeer en sindsdien heeft Linda van Rijn onder andere de succesvolle ebooks Last Minute, Blue Curacao en Winter Chalet geschreven. Van Rijn schrijft overigens alleen over vakantiebestemmingen waar ze zelf is geweest.

  • EbookPlaza Rating
4

Samenvatting

Ebook Zomerhuis is een spannende thriller van Linda van Rijn, die geschreven is in haar toegankelijke schrijfstijl zonder poespas. Zomerhuis is een ideaal digitaal boek om mee te nemen op vakantie. Het boek heeft een goed, maar wel enigszins voorspelbaar plot.

Auteur