E-book: Zusje van Camilla Lackberg

In Tanumshede heerst grote opwinding. Het stadje wordt het decor voor een tv-serie. In de realitysoap Fucking Tanum gaan oud-deelnemers uit series als Big Brother een tijd in het stadje wonen en werken.

Zusje - Camilla LackbergDan wordt het stadje opgeschrikt door een dodelijk ongeval. De soap die het plaatsje welvaart en landelijke bekendheid moest brengen, laat diepe sporen na omdat iemand nog oude rekeningen te vereffenen heeft. Lukt het Patrik om de dader te stoppen?

Zusje van Camilla Lackberg is een spannende literaire thriller die door de persoonlijke verhaallijnen en reallife-beschrijving blijft boeien van de eerste tot en met de laatste pagina.

Camilla Lackberg is op 30 augustus 1974 geboren in Zweden en storte zich na een korte carriere als econoom vol op het schrijven van met name thrillers en misdaad-literatuur en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest succesvolle Zweedse auteurs. Na haar succesvolle debuut ‘IJsprinses’, volgde andere succesvolle titels zoals ‘Predikant’, ‘Steenhouwer’, ‘Zeemeermin’ en ‘Sneeuwstorm en Amandelgeur’.

De meeste van haar boeken spelen zich af aan de westkust van Zweden, de streek waar ze ook geboren is.

Meer informatie over Zusje van Camilla Lackberg > > >
  • EbookPlaza Rating
4

Samenvatting

Het ebook Zusje van Camilla Lackberg is een spannende literaire thriller die door de persoonlijke verhaallijnen en reallife-beschrijving blijft boeien van de eerste tot en met de laatste pagina.

Auteur